محل تبلیغات شما


ت گذاری ی و فرهنگی دولت یازدهم و دوازدهم، بارویکرد جهانی شدن و هرچه بیشتر درهم تنیده شدن در این روند است. اینکه در ابتدایمتن حاضر از ت های اقتصادی و فرهنگی نام برده شد، از این روست که حوزه اقتصاددر عصر کنونی لاجرم باید در افق جهانی بررسی شود و بر خارج از مرزها تاثیر بگذاردو تاثیر بپذیرد. وابستگی نسبی در این حوزه کاملا طبیعی است. ولیکن قطعا هیچ کشوریوابستگی فرهنگی و ی را تحمل و بر نمی تابد.

جهانی شدن البته در واقعیت خود به خصوص برای کشوری چونایران با تاریخ و تمدن تاریخی خود که جهانی بوده، مبارک بوده و هرگز جای نگرانینیست. اما با روش و مدیریت اجرا و فرمان دهی مدیران و دولت های ضعیف و کوتاهفکرمان، این مقوله تبدیل به چالشی برای ایرانیان در قرن حاضر شده است. چرا که همهکشورهایی که در جهان صاحب نام در حوزه های ی، فرهنگی و اقتصادی شدند، ابتدا بهفرهنگ و هویت ملی خود وفادار بوده و به آن تکیه کرده اند و این آغاز روند جهانیشدن است. جهانی شدن البته در هم تنیدگی است، در کنار هم و در هم قرار گرفتن فرهنگهاست، و نه تسلط یک فرهنگ بر سایر جوامع. این تسلط یافتن تلاش همه ابرقدرت هاست کهفرهنگ خود را غالب کنند؛ اما ملت هایی که دچار تزل هویتی و تاریخی هستند و دولتهایی که خود را در برابر این رقابت فرهنگی ضعیف می بینند و می بازند، خود را زیرتسلط سایر فرهنگ ها می پذیرند.

مخاطب کم شرعا اشکال دارد

پیشکسوت، استاد نیست

مثلث پژوهش، تدریس و دیپلماسی در روابط بین الملل ایران

جهانی ,فرهنگ ,فرهنگی ,شدن ,حوزه ,های ,جهانی شدن ,خود را ,در این ,در هم ,شدن البته

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه اطلاع رسانی ظهور اموزش شطرنج noorolghaem Dreams of heart nielithacu 19sa Candace's notes synchrotidep عکس و شعر بودو کای دو کاراته شهر اندیمشک